بحث تولید دستگاه های صنعتی، بحثی جذاب برای مخاطبان آن است. می خواهد تولید پیچ و مهره باشد یا تولید ستگاه کره گیر…
با پیشرفت علم و تکنولوژی در دهه ی اخیر و تنبل شدن انسان ها، کارخانه جات زیادی برای تولید مواد غذایی آماده دست به کار شدند. افراد خانواده با توجه به اینکه بیشتر وقت خود را در سرکار هستند و فرصت لازم برای آماده کردن غذاهای خانگی ندارند، بخاطر همین رو به غذاهای فست فودی می آورند.
استفاده بیش از حد از این نوع غذاها، در دراز مدت باعث صدمات زیادی به انسان می شود. از جمله محصولات پر مصرف خانگی، روغن و کره می باشد.
در این میان یک سری از افراد ، ترجیح می دهند از محصولات غذایی اورگانیک استفاده کنند. به همین دلیل در چند سال اخیر شاهد وجود مغازه هایی با عنوان لبنیات اورگانیک هستیم که استقبال از آنها بسیار خوب بوده است.
همانطور که گفتیم کره یکی از محصولات لبنی پر مصرف می باشد که امروز با استفاده از دستگاه های برقی کره گیر فرآوری و تولید می شود به همین دلیل خانواده ها با توجه به اهمیت این محصول با ارزش، ترجیح می دهند از کره های طبیعی و اورگانیک در سبد غذایی خود استفاده کنند.
انواع دستگاه های کره گیر صنعتی و خانگی
کره گیر خانگی با گنجایش 5 لیتر شیر
کره گیر رومیزی با گنجایش 7 تا 13 لیتر شیر
کره گیر فروشگاهی با گنجایش 13 تا 30 لیتر شیر
کره گیر بشکه ای با گنجایش 20 تا 50 لیتر شیر
کره گیر استوانه ای با گنجایش 100 تا 200 لیتر شیر
کره گیر ایستاده صنعتی با گنجایش 400 لیتر شیر
کره گیر صنعتی با گنجایش 1 تن تا 3 تن شیر
نکات مهم هنگام خرید دستگاه کره گیر
ظرفیت دستگاه
باید ظرفیت دستگاه رو طوری در نظر بگیرید که وقتی آب به همراه ماست و یخ به آن اضافه می شود مقداری هم فضای خالی داشته باشد تا کره روی ماست جمع شود. برای مثال اگر شما 7 لیتر ماست دارید، باید دستگاهی را خریداری کنید که ظرفیت 9 لیتر را داشته باشد.
جنس کره گیر
بهترین جنس برای این دستگاه آلمینیوم می باشد. چون هم ضد زنگ است و هم مدت زمان زیادی محتویات داخل دستگاه را خنک نگه می دارد.
نوع موتور
اگر موتور کره گیر ضعیف باشد ، کار کردن با این دستگاه را برای شما سخت می کند هم چنین مدت زمان زیادی هم برای تهیه کره صرف می شود. بنابراین در هنگام خرید از پر قدرت بودن نوع موتور آن، اطمینان حاصل کنید.
بدون دیدگاه